Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Anaokulu

Vizyon: Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda; altın çağ olarak görülen erken çocukluk döneminde Okul Öncesi Eğitim hizmetinden yararlanmış, kendini gerçekleştirme, kendini ve toplumu keşfetme yolculuğunda güvenli adımlar ile ilerleyen, dünyada eğitim adına var olan bütün güzel örnekleri deneyimleme şansı yakalamış, okula koşarak gelen, toplumla barışık, mutlu çocuklar yetiştirmek.

Misyon: Eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, farklılıklara saygı gösteren bireyler yetiştirmeyi, bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, etik değerleri gözeten, sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinmiştir okulumuz.

Başarılar:

Saatler:
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: SERVİS BULUNMAMAKTADIR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ksodumlupinaranaokulu.meb.k12.tr

Adres - DUMLUPINAR MAH. PREVEZE CAD. SANAYI ODASI DUMLUPINAR ORTAOKULU OKUL BLOK NO 128 GÖLCÜK / KOCAELİ

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - GÖLCÜK/KOCAELİ